Om LIR Teknik

OM LIR Teknik AB

Då och nu

LIR Teknik AB grundades 2016 med målsättningen att starta och bygga upp en riktigt bra lastbilsverkstad. Vi började från noll och breddar nu verksamheten genom att bygga en helt ny anläggning i Brunflo för framtidens tunga transporter och bli en helhetspartner till åkerier i Jämtland.


Med stöd från Energimyndigheten som Elektrifieringspilot har vi sommaren 2023 byggt och invigt länets första publika snabbladdare för lastbilar på samma tomt. Vi kommer dessutom ha utrustning och utbildade mekaniker för ellastbilar, möjlighet att montera påbyggnationer och plogsystem på nya DAF, sälja och skicka reservdelar, erbjuda utbildningar, hyra ut lastbilar, kontor och uppställningsplats och på sikt även släcka tvåor. 


Vår målsättning är att samla så mycket som möjligt under samma tak och fortsätta utvecklas tillsammans med våra kunder.


Och sist men inte minst, stor asfaltsplan framför trevlig entré möjliggör för öppet hus med hamburgare eller kolbulle - det ser vi fram emot!


Sidan är under uppbyggnad


Här kommer ni snart kunna läsa mer om LIR Teknik, vår filosofi, tankar om framtiden, nya anläggningen i Brunflo och varför vi fått två fina utmärkelser för Hållbarhet och Miljö sista året.


Tills dess är ni varmt välkomna att kontakta oss för mer information.Om LIR Teknik

Kvalitet och Hållbarhet

GDPR